Tradició Jurídica

L’any 1981(ja fa 34 anys), l’Advocat JOSEP MARIA SIMON SOLANO va crear el despatx professional que porta el seu nom, per aportar solucions als problemes dels nostres clients.Amb el lema “davant els teus problemes conta amb les nostres solucions”. Fidels al nostre tarannà, durant tot aquest temps hem aportat el nostre saber i punt de vista positiu per aconseguir allò que és just pels nostres clients, i ajudar-los davant els seus conflictes jurídics.

serveis juridics

Al poc temps, es va unir i reforçar aquest projecte, amb el company Josep Mª Bonjorn Cuñat i posteriorment amb altres lletrats, essent actualment un equip de sis Advocats especialistes en diferents matèries, cobrint així la pràctica total dels sectors jurídics legals.

Fruit d’aquesta dilatada experiència es que cents de clients confien en els nostres serveis jurídics, entre els quals s’inclouen petites i mitjanes empreses, multinacionals , entitats administratives, companyies d'assegurances, comunitats veïns i de bens, grans patrimonis, etc., però molt especialment persones físiques a les tractem de forma propera i cordial.

El nostre objectiu és oferir un servei d'assessorament i de defensa jurídica, adaptat a la realitat social del moment al prioritari interés dels nostres clients davant de qualsevol conflicte o injustícia que els afecti, en el mes ampli sentit jurídic..

Recentment hem aconseguit la primera Sentència que declara la nul·litat d’un contracte hipotecari denominat multidivisa (ien japonès), ja que estem especialitzats en la lluita contra aquest tipus de productes bancaris, així com en contra de Swaps, clàusula sol, preferents, subordinades, accions, clàusules abusives, etc.

El despatx, a través dels seus membres participa en programes docents. Actualment o en el passat hem col•laborat en les següents tasques formatives:

 

  • Professor contractat pel Col•legi La Salle, de Mollerussa, per donar classes de Dret Mercantil, Laboral, Civil i Fiscal.
  • Professor contractat por la Escola Universitària de Treball Social, per donar classes a les assignatures de dret de la citada carrera.
  • Professor pel Col•legi de Mediadors de Assegurances de Lleida dels que som des de fa temps, defensors del client..
  • Professor de la Escola Pràctica Jurídica del Col•legi d’advocats de Lleida (durant 20 anys consecutius).
  • Professor col•laborador de la Universitat de Lleida, Facultat de Ciències Econòmiques, en el curs de Postgrau: Dret Civil i Mercantil.
  • Primer guardonat en 2006 amb la "CADIRA COL.LEGIAL" en reconeixement a la col·laboració amb el col·legi de Mediadors d'Assegurances de Lleida
  • Advocats col·laboradors a Lleida de diverses companyies asseguradores (des de l'any 1984)

Anteriorment les nostres oficines estaven situades al Carrer Magdalena nº 18, 1º, 2º i 3º. Però actualment ens em traslladat a la Plaça Sant Joan nº 6, 3º pis, on disposem de més de 300 metres quadrats d’instal·lacions a la seva disposició, per atendre’ls com vostès mereixen. Junt a la nostra oficina hi ha un pàrquing públic per a la seva millor comoditat i desplaçament.